Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

"Επάγγελμα γονιός": δωρεάν ομιλία για γονείς και υποψήφιους γονείς

Ζητείται άτομο για 24ωρη καθημερινή εθελοντική απασχόληση, χωρίς ρεπό, με περίσσεια αποθεμάτων αγάπης, όχι απαραίτητη προϋπηρεσία, αλλά με επιθυμία για ατέλειωτες συγκινήσεις και απεριόριστες ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης. Ζητείται γονιός και μάλιστα καλός.

Αυτό δε σημαίνει τέλειος γονιός. Τα λάθη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι. Όμως, η αγάπη από μόνη της δεν είναι πάντα αρκετή, ούτε το ένστικτο. Γονιός δε γεννιέται, αλλά γίνεται, όποιος το επιθυμεί, καθώς αποκτά γνώσεις και καλλιεργεί δεξιότητες.
  • Πώς μπορούν οι γονείς να συμβάλλουν στην ανατροφή και διαπαιδαγώγηση ευτυχισμένων ενηλίκων;
  • Είναι δυνατόν να προλάβουν την εμφάνιση μελλοντικών δυσκολιών στα παιδιά;
  • Τι σημαίνει η εκδήλωση αντιδραστικών/επιθετικών συμπεριφορών ήδη από τη νηπιακή ηλικία και τι μπορούν να κάνουν οι γονείς για αυτή;
  • Ποιες είναι οι βάσεις για το χτίσιμο υγιών σχέσεων γονιών-παιδιών;

Αυτά και άλλα ερωτήματα για τις χαρές και τις προκλήσεις που συναντούν οι γονείς στο απαιτητικό έργο της ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών θα συζητήσουμε με την ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο Ευγενία Δουβαρά.  

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 7:00-8:30 μ.μ. σε έναν ήσυχο χώρο, στον 1ο όροφο του καφέ Δίαυλος, Αδριανού 1, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Θησείο. 

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες και κρατήσεις θέσεων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2167005739.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ου φονεύεις...τον έρωτα για ζωή!

Βλέπεις μόνο το γκρι του ουρανού,  χάνεις το νόημα του τραγουδιού,  μετράς της θάλασσας τα κύματα, σαλπάρεις με ληγμένα αισθήματα. ...